05 mars 2013

Nästa restaurangbesök: Onsdag 13 mars, Sumo Sushi (och nytt gemensamt inköp av veganprodukter)

Nu är våren här och det är dags att lämna idet. :-)

Nästa restaurangbesök blir på Sumo sushi, där riktigt god vegansushi serveras. Tidigare har de hållt till nära Blekinge museum i en liten lokal som var fin, men inte lämpade sig för sociala sammankomster. Nu till helgen flyttar de längre upp på Borgmästaregatan till en lokal intill Wachtmeisters galleria (ej inne i gallerian). Vi möts upp utanför restaurangen klockan 18.00 (eller inne ifall våren kommit av sig...). 

Vi har även lite glada nyheter att berätta angående Vegan Karlskrona. Ett antal vänliga själar har erbjudit sig att hjälpa till med sidan och vårt projekt att veganisera staun. Förhoppningsvis kan vi snabbare fylla på restaurangtips och andra nyttig information för stadens veganer. En hel del roliga idéer har kommit upp som vi kan diskutera under besöket ifall tillfälle kommer. 

Till sist har det framkommit önskemål om att göra en ny gemensam beställning av veganprodukter via Skärva ekobutik. Förra gången var en succé och nu skall vi beställa igen. Precis som förra gången tar vi med produktlistor till restaurangbesöket så att vi på plats kan bestämma vad som skall beställas. Vill du vara med på beställningen, men ej kan närvara på restaurangen, var god tag kontakt med oss via e-post så skall vi skicka information.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar